PROF. DR. KADİR ÇAĞDAŞ KAZIKDAŞ | Ento KBB

Prof. Dr. Kadir Çağdaş Kazıkdaş

Kulak – Burun – Boğaz Hastalıkları ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı. 1994 Bornova Anadolu Lisesi mezunu. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi  İngilizce Tıp Fakültesini bitirdi. 2005 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi KBB AB Dalından KBB Uzmanlığı Eğitimini bitirdi. Ankara Mevki hastanesinde KBB Uzmanı olarak askerlik görevini tamamlayarak 2007 yılında Ardahan Devlet Hastanesinde zorunlu hizmet görevine başladı.

Doçent olarak üniversite hastanesinde Mart 2013 tarihine kadar çalıştı, ardından özel hastane deneyimi sonrasında 2016 yılında KKTC Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesinde Profesörlük ünvanını alarak Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yaptı, 2021 yılı Ekim ayında görevinden ayrıldı. Bu tarihten itibaren hastanemizde görev yapmaktadır.

Burun hastalıkları ve estetik cerrahisinde, horlama hastalıklarının tedavisinde, pediatrik kulak – burun – boğaz hastalıkları tanı ve tedavisinde, kulak hastalıkları mikro cerrahisi , ses hastalıkları ve cerrahisinde deneyimlidir . Bu konularda KBB uzmanları ve tıp fakültesi öğrencilerinin yetişmesinde, teorik ve uygulamalı eğitimlerinde aktif olarak görev almıştır.

Yurt dışında : Regensburg ve Erlangen Üniversitelerinde (Almanya) Endoskopik Sinüs Cerrahisi eğitimi almış , Gruppo Otologico (İtalya) Kliniğinde Kulak hastalıkları cerrahisi ile ilgili eğitim ve gözlemlerde bulunmuştur.

PROF. DR. KADİR ÇAĞDAŞ KAZIKDAŞ

Telefon Hattı